Urządzenia i Akcesoria
Sockerkaka/tårtbotten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 bitar
Składniki
-
smör för smörjning av form
-
ägg (53–63 g)4
-
socker efter smak120 g
-
½ tsk äkta vaniljextraktvaniljsocker, hemmagjort1 tsk
-
vetemjöl120 g
-
bakpulver (opcjonalnie)1 tsk
-
salt (opcjonalnie)1 nypa
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bit
Białko
5 g
Kalorie
705 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bara Brith (fruktbröd)
Brak ocen
Jultårta
Brak ocen
Fruktkaka
Brak ocen
Citronkaka
Brak ocen
Tigerkaka
Brak ocen
Kasutera (Japansk honungskaka)
Brak ocen
Sockerkaka/tårtbotten
1 godz. 50 min
Morotskaka
2 godz. 30 min
Bananbröd
Brak ocen
Scones
30 min
Pistagemuffins
40 min
Trefärgade muffins
1 godz. 30 min