Urządzenia i Akcesoria
Porre og røget lakse dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
1 Komplet opskrift
Składniki
-
dild, frisk, hakket, til pynt (se tip)purløg, frisk hakket, til pynt (se tip)5 kviste
-
porre (ca. 180 g), og hvid del skåret i stykker1
-
fed hvidløg1
-
smør30 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
citron kun skal, uden noget af det hvide1
-
hvidvin, tør30 g
-
citron kun saft1
-
flødeost250 g
-
røget laks trukket fra hinanden150 - 185 g
-
salt til smag
-
sort peber, stødt til smag
-
purløg, frisk hakket, til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Komplet opskrift
Białko
73.6 g
Kalorie
7397.7 kJ /
1761.3 kcal
Tłuszcz
157.4 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sol og Sommer
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Hummus dip
Brak ocen
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Vinaigrette med lime og coriander
Brak ocen
Apple cider dressing
Brak ocen
Caramelliseret balsamico reduktion
Brak ocen
Yoghurt dressing
Brak ocen