Porre og røget lakse dip

Porre og røget lakse dip

4.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
1 Komplet opskrift

Składniki

  • purløg, frisk hakket, til pynt (se tip)
    5 kviste
    dild, frisk, hakket, til pynt (se tip)
  • porre (ca. 180 g), og hvid del skåret i stykker
    1
  • fed hvidløg
    1
  • smør
    30 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    20 g
  • citron kun skal, uden noget af det hvide
    1
  • hvidvin, tør
    30 g
  • citron kun saft
    1
  • flødeost
    250 g
  • røget laks trukket fra hinanden
    150 - 185 g
  • salt til smag
  • sort peber, stødt til smag
  • purløg, frisk hakket, til pynt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Komplet opskrift

Białko 73.6 g
Kalorie 7397.7 kJ / 1761.3 kcal
Tłuszcz 157.4 g
Błonnik 7.3 g
Węglowodany 9.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie