Urządzenia i Akcesoria
娘惹蓝花发糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
12 块
Składniki
-
细砂糖160 克
-
新鲜椰水350 克
-
粘米粉200 克
-
干酵母粉1 茶匙
-
蝶豆蓝花 新鲜或干,稍微洗净20 朵
-
椰浆20 克
-
发粉1 茶匙
-
水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
31 mg
Białko
1 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
你发了吗?
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy