Wersje kompatybilne
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kaviárový krémový sýr
- 2 plátky želatiny
- voda, pro namáčení
- 50 gramů vína, bílého
- 300 gramů čerstvého sýru
- 15 gramů kaviáru
- ½ svazku pažitky, čerstvé, jemně nasekané
Salát a dokončení
- 8 plátků bílého chleba, toastového
- 20 gramů olivového oleje
- 10 gramů jablečného octa
- 10 gramů pomerančového džusu
- ½ čajové lžičky dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky cukru
- 150 gramů ředkviček, červených, na plátky (5 mm)
- 20 gramů řeřichy seté
- 10 gramů kaviáru
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1918 kJ / 459 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avokádové smoothie
30min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40min
Panellets
11h 20min
Cupcaky s popcornem a slaným karamelem
1h 50min
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2 Std. 30 Min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1h 50min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5min
Carpaccio z červené řepy (TM6)
Brak ocen
Makadamová očka
45min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45min
Dip z červené řepy
15 min