Urządzenia i Akcesoria
Veen- en vlierbessen punch
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 min
6 glazen
Składniki
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glas
Białko
2 g
Kalorie
597 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Paella met kidneybonen
55 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Venkelsapje
10 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen
Sojabolognese
40 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min