Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 40 g de vinagre de arroz
- 10 - 20 g de azúcar
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 150 g de arroz de grano redondo
- 1 trozo de alga kombu de 2x2 cm - 4x4 cm (opcjonalnie)
- 1 cucharadita de aceite vegetal
- 180 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 150 g
- Kalorie
- 2692 kJ / 643 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 134 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1753.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz basmati (Cocción de arroz)
35min
Sushi coreano (Kimbap) - Corea
1h
Tortitas japonesas
30min
Nigiri sushi
1h
Gyozas (empanadillas japonesas)
1h
California roll - Japón
1h
Temaki sushi
1h
Bombones de sushi
1h 10min
Sandwich de sushi (Onigirazu)
1h 30min
Gyozas vegetarianas de shiitake
2j 30 menit
Maki sushi de aguacate y salmón (Japón)
1h
Maki sushi
1h