Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 g de boletus deshidratados
- 30 g de agua
- 100 g de champiñones en cuartos
- 50 g de mantequilla muy fría, en dos trozos
- 60 g de chalota en cuartos
- 120 g de vino blanco seco
- 200 g de caldo de pollo
- 125 g de nata (18% materia grasa)
- 25 g de harina de trigo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 4038 kJ / 965 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 56.5 g
- Tłuszcz
- 67.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 39.2 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1275.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo a la mostaza
30min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3j 20 menit
Dados de pavo en salsa de setas
40min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40min
Salsa soubise (Espesar)
30min
Tallarines con salsa de maíz a la vainilla y vieiras
45min
Choripanes con salsa pebre
2h
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3u. 45min
Salsa de queso azul
10min
Cebolla caramelizada (200 g)
25min
Salsa bechamel (Espesar)
15 min
Salsa a la pimienta
20min