Urządzenia i Akcesoria
辣味蕃茄炒天貝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
天貝 切小塊(約1.5公分)500 克
-
油 少許
-
蒜頭30 克
-
紅蔥頭30 克
-
新鮮紅辣椒15 克
-
乾辣椒 去籽5 克
-
油20 克
-
蘑菇 切片(約0.5公分)150 克
-
糖1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
醬油15 克
-
水30 克
-
罐裝切碎番茄 (含湯汁)400 克
-
四季豆 切段(約2公分)80 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
390.6 mg
Białko
28.2 g
Kalorie
1693.3 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高蛋白 這樣吃
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan