Urządzenia i Akcesoria
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 portions
Składniki
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1936 mg
Białko
29 g
Kalorie
1703 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Keine Bewertungen
Coconut Cucumber Cooler
2 Std. 10 Min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 Std.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Egg Free Pistachio Ice Cream
8 Std. 20 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min