Urządzenia i Akcesoria
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 portions
Składniki
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1936 mg
Białko
29 g
Kalorie
1703 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squid Ink Pasta
1 godz.
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Tuna Tartare
40 min
Egg Drop Soup
45 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min