Urządzenia i Akcesoria
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 portions
Składniki
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1936 mg
Białko
29 g
Kalorie
1703 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Oysters with Lime Granita
15 min
Quick Beef Pho
45 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Pozole Blanco
1 godz. 40 min
Mango Blackberry Spritzer
2 godz. 5 min
Squid Ink Pasta
1 godz.
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.