Vatnsdeigsbollur

Vatnsdeigsbollur

4.9 12 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 stykki

Składniki

  • vatn
    150 g
  • ósaltað smjör í bitum
    80 g
  • salt
    1 hnífsoddur
  • sykur (opcjonalnie) (10 g)
    2 tsk
  • hveiti
    120 g
  • egg (53-63 g hvert)
    3

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stykki

Białko 2 g
Kalorie 300 kJ / 72 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie