Pastafrola de membrillo

Pastafrola de membrillo

4.9 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions

Składniki

Masa
  • 100 g de azúcar
  • 200 g de manteca a temperatura ambiente, en trozos
  • 2 huevos
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 400 g de harina 0000
Relleno
  • 700 g de dulce de membrillo en trozos
  • 70 g de vino dulce (Oporto, Marsala, Brandy)
Montaje
  • 1 clara de huevo ligeramente batida

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 824 kcal / 3448 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 134 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...