Karamellsaus

Karamellsaus

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 gram

Składniki

  • sukker
    250 g
    250 g brunt sukker
  • fløte, minimum 30% fett
    200 - 250 g
  • vann
    1030 g
  • sitronsaft
    1 ts
  • smør, usaltet kaldt og så mye som mulig i et stykke (ca. 60 mm x 40 mm x 10 mm)
    30 g
  • eddik
    1 ss

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 gram

Białko 5 g
Kalorie 8545 kJ / 2040 kcal
Tłuszcz 111 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 256 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie