Urządzenia i Akcesoria
Karamellsaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 gram
Składniki
-
250 g brunt sukkersukker250 g
-
fløte, minimum 30% fett200 - 250 g
-
vann1030 g
-
sitronsaft1 ts
-
smør, usaltet kaldt og så mye som mulig i et stykke (ca. 60 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
eddik1 ss
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 gram
Białko
5 g
Kalorie
8545 kJ /
2040 kcal
Tłuszcz
111 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
256 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bærsaus
Brak ocen
Sviskesyltetøy
Brak ocen
Syltetøy med bær og chia
Brak ocen
Salt karamellis
Brak ocen
Chutney med karamellisert rødløk
Brak ocen
Sitronkrem
Brak ocen
Jordbærsyltetøy
1 godz. 5 min
Sjokolade-og hasselnøttpålegg
45 min