
Urządzenia i Akcesoria
Coração de figo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 doses
Składniki
Bolo
-
amêndoa s/ pele100 g
-
amêndoa c/ pele50 g
-
figos secos500 g
-
limões (casca, só a parte amarela)2
-
açúcar80 g
-
canela em pó10 g
-
erva-doce15 g
-
cacau em pó50 g
-
aguardente50 g
-
Azeite q.b. p/ untar
Cobertura
-
água25 g
-
açúcar100 g
-
cacau em pó50 g
-
Amêndoa s/ pele q.b. p/ decorar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
269.2 kcal /
1126.5 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
49.8 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
7.5 mg