Urządzenia i Akcesoria
Kayısı Topu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
35 ad
Składniki
-
kuru kayısı250 g
-
hurma, çekirdeksiz100 g
-
ceviz150 - 200 g
-
Hindistan cevizi tozu5 - 6 yk
-
tarçın (opcjonalnie)2 tutam
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ad
Sód
0.9 mg
Białko
1 g
Kalorie
242.8 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Şeftali ve Badem Sütlü Dondurma
14 godz.
Havuçlu Meyve Lapası
25 min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50 min
Portakal, Havuç ve Limon Suyu
10 min
Domatesli Nohutlu Pankek
40 min
Acı Biberli Sebze
1 godz. 5 min
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 min
Peynirli Sebze Çorbası
35 min
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
3 godz. 25 min
Kurabiye Sandviçleri (Baci di dama)
45 min
Kakaolu ve Portakallı Bar
2 godz. 15 min
Yulaflı Tereyağlı Kurabiye
50 min