Urządzenia i Akcesoria
綜合野莓水果塔(30個)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
30 個
Składniki
甜酥塔皮
-
低筋麵粉100 克
-
法國麵包粉75 克
-
冰糖粉70 克
-
鹽½ 茶匙
-
無鹽奶油 切小塊90 克
-
蛋35 克
檸檬杏仁奶油餡
-
奶油80 克
-
冰糖粉80 克
-
蛋80 克
-
杏仁粉80 克
-
低筋麵粉 (約8克)2 茶匙
-
檸檬皮屑½ 顆
裝飾
-
綜合莓果300 克
-
自製冰糖粉少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Sód
27.4 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
452.2 kJ /
108.2 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Węglowodany
12.8 g