Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de azúcar
- 200 g de chocolate amargo, min. 50 % cacao, en trozos
- 100 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 4 yemas de huevo
- 4 claras de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1291 kJ / 309 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de moras
5 godz.
Salsa de 4 quesos
20min
Fondue de chocolate
25min
Pastel de hojuelas de maíz Thermomix
2j 30 menit
Risotto con parmesano
30min
Quiche lorraine
45min
Mousse de chocolate
1h
Helado de dulce de leche
12h
Volcán de chocolate con corazón de chocolate blanco
20min
Marquesa de chocolate
2 godz. 40 min
Mousse de chocolate
30min
Merengue francés con cocoa
2 Std. 10 Min