Sautéing Shrimp
TM6

Sautéing Shrimp

4.8 (25 ocen)

Składniki

  • ½ oz oil
    lub ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
    lub 1 oz yellow onion, cut in wedges
  • 8 oz raw shrimp, medium size, peeled and deveined, dried with paper towels

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
888 kJ / 212 kcal
Białko
23.5 g
Węglowodany
2.5 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0.1 g
Sód
183.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy