Urządzenia i Akcesoria
涼拌菜心
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
水1030 克
-
300 克 綠色花椰菜, (只取莖),削去外皮,切片菜心 去皮,切片(厚約0.5公分)300 克
-
冰塊水500 克
-
蒜頭20 克
-
糖40 克
-
白醋40 克
-
新鮮紅辣椒 切片1 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
39 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
208.2 kJ /
49.8 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日開胃菜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan