Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1030 克 水
-
300
克 菜心 ,去皮,切片(厚約0.5公分)
lub 300 克 綠色花椰菜 (只取莖),削去外皮,切片 - 500 克 冰塊水
- 20 克 蒜頭
- 40 克 糖
- 40 克 白醋
- 1 枝 新鮮紅辣椒 ,切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 208.2 kJ / 49.8 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 39 mg