Urządzenia i Akcesoria
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
6 porcí
Składniki
-
100 gramů cibule napůl, pak na plátky (1 cm)
-
1 stroužek česneku jemně rozdrcený
-
1 snítka rozmarýnu, čerstvého
-
500 gramů barbecue omáčky (viz Tip)
-
150 gramů vody
-
200 gramů coly
-
½ čajové lžičky uzené soli
-
400 gramů hovězího extraktu
-
800 gramů vepřové krkovice vcelku
-
6 hamburgerových housek
-
12 listů ledového salátu
-
9 polévkových lžic kečupu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
33 g
Kalorie
1975 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pomalé vaření na TM6
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Smetanová zmrzlina se slaným karamelem
14 godz.
Pirohy s kysaným zelím a houbami
3 godz. 25 min
Roastbeef rolky s mozzarellou a sušenými rajčaty
2 godz. 30 min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2 godz. 25 min
Rychlé listové těsto
2 godz.
Pomalu vařené kuře Alfredo s těstovinami
3 godz. 35 min
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15 min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)
15 min
Trhané vepřové maso
4 godz. 5 min
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8 godz. 30 min
Masové kuličky s mandlemi a chilli
30 min
Čokoládové dortíky
1 godz.