Urządzenia i Akcesoria
蒸柠檬蛋糕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 片
Składniki
-
2 汤匙 面粉粗粒小麦粉(任何麦类)2 汤匙
-
糖180 克
-
柠檬 只取皮和汁1 个
-
无盐牛油 切块,额外准备涂抹用150 克
-
蛋3 个
-
牛奶20 克
-
面粉180 克
-
发粉1 ½ 茶匙
-
盐1 小撮
-
水1400 克
-
黑巧克力 70%可可含量,切块100 克
-
15 克 椰子油菜油 (如:葵花籽油,菜籽油)1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
4 g
Kalorie
1209 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy