Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g olive oil
lub 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges or sliced (1 cm)
lub 200 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm) - 20 g water
- 2 pinches fine sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 406 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Onions (300 g)
20 Min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min