Urządzenia i Akcesoria
Caramelised Onions (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 portion
Składniki
-
20 g oilolive oil20 g
-
200 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm)onions cut in wedges or sliced (1 cm)200 g
-
water20 g
-
fine sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
406 mg
Białko
2 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min.
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min.
Browned Beef Cubes (Medium)
15min.
Caramelised onions (400-500 g)
25min.
Sautéed onions (200-300 g)
10min.
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min.
Sautéed Shallots (350 g)
25min.
Lightly Browned Onions and Garlic
20min.
Caramelised Onions (400-500 g)
50min.
Browned Onions (200 g)
25min.
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min.
Sautéed Onions (170-200 g)
20min.