Urządzenia i Akcesoria
Shortbread mit Kokos-Toffee, Mandeln und Schokolade
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
48 Stücke
Składniki
-
Butter kalt, in Stücken250 g
-
brauner Zucker100 g
-
Mehl350 g
-
Ei1
-
gezuckerte Kondensmilch (z.B. Milchmädchen)350 g
-
Kokosöl40 g
-
Mandeln, blanchiert200 g
-
Zartbitterkuvertüre in Stücken500 g
-
Kokosraspeln zum Bestreuen40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
3 g
Kalorie
819 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Home made Sweets
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spinat-Poke-Cake mit Frischkäseguss
2 godz. 40 min
Banana-Cream-Pie
2 godz.
Mandeltårta - schwedische Mandeltorte
8 godz. 15 min
Limetten-Cheesecake
6 godz. 30 min
Mango-Kokos-Tarte
1 godz. 10 min
Schoko-Mokka-Cheesecake
14 godz.
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2 godz. 30 min
Schoko-Bananen-Taler
1 godz. 20 min
Cheesecake-Brownies
3 godz.
Erdnusscreme-Brownies
45 min
Brownie-Käsekuchen
2 godz.
Karamell-Nuss-Brownies
50 min