Shortbread mit Kokos-Toffee, Mandeln und Schokolade

Shortbread mit Kokos-Toffee, Mandeln und Schokolade

4.4 21 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
48 Stücke

Składniki

  • Butter kalt, in Stücken
    250 g
  • brauner Zucker
    100 g
  • Mehl
    350 g
  • Ei
    1
  • gezuckerte Kondensmilch (z.B. Milchmädchen)
    350 g
  • Kokosöl
    40 g
  • Mandeln, blanchiert
    200 g
  • Zartbitterkuvertüre in Stücken
    500 g
  • Kokosraspeln zum Bestreuen
    40 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 195 kcal / 819 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...