Urządzenia i Akcesoria
Yaban Mersinli Kuruyemişli Hurma Topu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
30 adet
Składniki
-
hurma yumuşak, çekirdekleri çıkarılmış250 g
-
kurutulmuş turna yemişikurutulmuş yaban mersini50 - 75 g
-
fındık50 - 75 g
-
badem50 - 75 g
-
Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz50 - 75 g
-
tarçın (opcjonalnie)2 tutam
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adet
Białko
1.4 g
Kalorie
316 kJ /
75.6 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Çikolataya Batırılmış Çilek ve Cevizli Hurma Topları
30 λεπτ.
Kakaolu Kuruyemişli Toplar
15 λεπτ.
Vanilya Şekeri
72ωρ.
Bol Çekirdekli Kakao Barları
25 λεπτ.
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3ωρ.
Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı
2ωρ.
Naneli Bezelye Köfteleri
45 λεπτ.
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 λεπτ.
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
50 λεπτ.
Pratik Aşure
2ωρ. 15 λεπτ.
Fındıklı Tahin Pekmez
1ωρ. 10 λεπτ.
Tavuklu Keşkek
1ωρ. 20 λεπτ.