![Lemon Rosemary Chicken and Rice Lemon Rosemary Chicken and Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7A228EA-054E-47DD-88BC-899CF178C018/Derivates/dbca781d-7aaa-4fb4-ae8e-f7b0fd47d79c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 oz all-purpose flour
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, divided
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ⅛ tsp ground turmeric
- 24 oz chicken stock
- 1 oz lemon juice
- ½ oz honey
- 6 oz long-grain white rice
- 1 lemon, sliced (¼ in. rounds)
- 4 chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)
- chopped parsley, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2374.2 kJ / 567.5 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 51.2 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 915.7 mg
Alternatywne przepisy
Orange Herb Chicken and Rice
50 Min
Chicken Tetrazzini
40 分钟
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Greek Stuffed Chicken
1hod. 35min
Mediterranean Chicken
35min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 分钟
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min