Urządzenia i Akcesoria
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary, leaves only divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground turmeric⅛ tsp
-
chicken stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
honey½ oz
-
long-grain white rice6 oz
-
lemon sliced (¼ in. rounds)1
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
chopped parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.7 mg
Białko
36 g
Kalorie
2374.2 kJ /
567.5 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Chicken Marsala
40 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min