Urządzenia i Akcesoria
草莓黑櫻桃果醬
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 罐
Składniki
-
草莓 去蒂頭,切四等份350 克
-
黑櫻桃 去籽,切對半350 克
-
冰糖100 克
-
檸檬汁2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
32.2 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
3217.1 kJ /
769.3 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
199.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
不膩口雙果醬
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan