
Urządzenia i Akcesoria
Schokoladen-Osterkuchen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 Stücke
Składniki
Biskuit
-
Eier3
-
Zucker120 g
-
Mehl110 g
-
Kakao10 g
-
Backpulver½ Pck.
Füllung und Fertigstellung
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken300 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt600 g
-
Sahnesteif3 Pck.
-
Schoko-Knusper-Riegel (z. B. KitKat®) 9 Pck. (à 41,5 g)36
-
Fondant weiß100 g
-
bunte Schokolinsen260 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
707 kcal /
2961 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Backen zu Ostern
16 Przepisów
Niemcy
Niemcy