
Urządzenia i Akcesoria
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
Przygotowanie 6 godz.
Czas całkowity 48 godz.
25 Stücke
Składniki
Karamellsauce
-
Kondensmilch200 g
-
Zucker120 g
-
Wasser, heiß30 g
Schokoböden
-
Zartbitterkuvertüre in Stücken300 g
-
Milch400 g
-
Zucker500 g
-
Butter in Stücken250 g
-
Salz2 Prisen
-
Eier6
-
Mehl460 g
-
Kakaopulver40 g
-
Backpulver4 TL
Vanillecreme und Fertigstellung
-
Vanilleschote getrocknet, in Stücken1
-
Zucker120 g
-
Speisestärke55 g
-
Milch600 g
-
Butter weich, in Stücken550 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
568 kcal /
2378 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Backzauber
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy