Urządzenia i Akcesoria
白木耳酪梨冰淇淋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
1 完整食譜
Składniki
-
酪梨 去皮,去籽,切塊(約2公分)400 克
-
新鮮白木耳 切小朵200 克
-
冰糖60 克
-
水500 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
檸檬汁45 克
-
蜂蜜60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
7.2 g
Kalorie
3016.9 kJ /
721.8 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
25.5 g
Węglowodany
151.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
這樣吃最美
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan