Urządzenia i Akcesoria
義大利聖誕麵包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 175 godz. 40 min
6 個
Składniki
橙香果乾
-
蔓越莓乾50 克
-
葡萄乾100 克
-
糖漬柑橘皮50 克
-
橙酒50 克
主麵糰
-
水50 克
-
高筋麵粉500 克
-
蛋液125 克
-
蛋黃100 克
-
乾酵母粉2 茶匙
-
牛奶70 克
-
鮮奶油50 克
-
糖80 克
-
鹽1 茶匙
-
奶油 切塊150 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Sód
220.4 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
2850.1 kJ /
681.9 kcal
Tłuszcz
28.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
197.4 g
Węglowodany
89.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚私房菜-呂昇達
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan