檸檬酸辣牛肉溫沙拉

檸檬酸辣牛肉溫沙拉

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

醃牛肉
  • 牛肉 切條(約1X6公分)
    300 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 去皮
    5 克
  • 魚露
    1 大匙
  • 米醋
    1 大匙
  • 純芝麻油
    1 茶匙
  • 500 克
醬汁
  • 去皮
    5 克
  • 20 克
  • 魚露
    ½ 大匙
  • 米醋
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 檸檬汁
    40 克
  • 黑糖
    1 大匙
  • 高麗菜 切絲
    150 克
  • 紫洋蔥 切絲
    50 克
  • 新鮮辣椒 (任何種類) 切斜片
    10 克
  • 杏仁片
    1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 32 g
Kalorie 1685 kJ / 410 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...