烤洋蔥溫沙拉

烤洋蔥溫沙拉

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 珍珠洋蔥 去皮
    4 顆
  • 培根 切丁(約1公分)
    50 克
  • 第戎芥末醬
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 橄欖油
    10 克
  • 楓糖漿
    1 大匙
  • 味噌
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 乾燥巴西利
    ¼ 茶匙
  • 新鮮綜合生菜 剝小塊
    60 克
  • 玉米片 (辣味Doritos),壓碎
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7 g
Kalorie 1210 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...