Urządzenia i Akcesoria
韓風辣拌雞絲沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蘋果醋½ 大匙
-
薑5 克
-
蒜頭5 克
-
韓國辣椒粉1 茶匙
-
韓國辣椒醬2 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
蜂蜜1 茶匙
-
油1 大匙
-
純芝麻油1 大匙
-
水500 克
-
黃豆芽30 克
-
去皮去骨雞胸肉100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
料理米酒½ 茶匙
-
新鮮綜合生菜 剝小塊50 克
-
黑芝麻½ 大匙
-
點心麵1 大匙
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切絲5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13 g
Kalorie
520 kJ /
128.5 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新食感溫沙拉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan