Urządzenia i Akcesoria
紅咖哩蝦溫沙拉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
紅咖哩醬15 克
-
糖2 茶匙
-
新鮮辣椒 (任何種類) 切片1 根
-
草蝦 去頭、殼和腸泥15 隻
-
玉米筍 切塊(約1公分)60 克
-
鹽½ - 1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
蘑菇 切丁(約1公分)60 克
-
檸檬汁1 大匙
-
美生菜80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.5 g
Kalorie
824 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新食感溫沙拉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan