沙嗲米粉生菜沙拉

沙嗲米粉生菜沙拉

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    150 克
  • 日式醬油
    20 克
  • 蘋果醋
    15 克
  • 純芝麻油
    15 克
  • 蜂蜜
    10 克
  • 白芝麻
    3 茶匙
  • 沙嗲醬
    20 克
  • 去皮,切片
    5 克
  • 500 克
  • 綠色花椰菜 切小朵
    100 克
  • 米粉 沖洗至軟,以剪刀剪成兩段
    80 克
  • 新鮮豆芽菜 捏去頭尾
    50 克
  • 紫甘藍 切條(約0.5公分)
    100 克
  • 新鮮辣椒 (任何種類) 切斜片
    10 克
  • 香菜
    5 克
  • 鹽烤花生
    1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9 g
Kalorie 1690 kJ / 405 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 6.5 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...