Urządzenia i Akcesoria
花生醬菇菇溫沙拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊(約2公分)40 克
-
新鮮香菇 切丁(約1公分)120 克
-
金針菇 去根部,切段60 克
-
雪白菇 去根部,剝散80 克
-
鴻喜菇 去根部,剝散120 克
-
橄欖油½ 大匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉¾ 茶匙
-
花生醬 (顆粒)60 克
-
油20 克
-
糖¼ 茶匙
-
豌豆苗 切段(約2公分)90 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14 g
Kalorie
1599.5 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新食感溫沙拉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan