花生醬菇菇溫沙拉

花生醬菇菇溫沙拉

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    40 克
  • 新鮮香菇 切丁(約1公分)
    120 克
  • 金針菇 去根部,切段
    60 克
  • 雪白菇 去根部,剝散
    80 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    120 克
  • 橄欖油
    ½ 大匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 花生醬 (顆粒)
    60 克
  • 20 克
  • ¼ 茶匙
  • 豌豆苗 切段(約2公分)
    90 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 14 g
Kalorie 1599.5 kJ / 385 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 11 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...