Urządzenia i Akcesoria
Buttercream icing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
icing sugar400 g
-
butter, unsalted softened, cut in pieces200 g
-
milk15 g
-
natural vanilla extract (opcjonalnie)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.5 g
Kalorie
3257.8 kJ /
778 kcal
Tłuszcz
41.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
100.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vanilla Sponge Layer Cake
2ч. 35 мин.
Buttercream Icing
10 мин.
Chocolate Fudge Cake
1ч.
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5ч.
Sponge cake
1ч. 50 мин.
Buttercream Icing
5 мин.
Icing Sugar
5 мин.
Ultimate Chocolate Cake
2ч. 15 мин.
Chocolate Fudge Icing
5 мин.
Iced Ring Biscuits
1ч. 10 мин.
Butterfly Cakes
1ч.
Easy Chocolate Cake
1ч. 15 мин.