Urządzenia i Akcesoria
甜菜根可可杏仁蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 個
Składniki
-
水500 克
-
甜菜根 去皮,切塊(約2公分)150 克
-
糖漬栗子150 克
-
牛奶100 克
-
椰子油20 克
-
蛋2 顆
-
二砂糖80 克
-
杏仁粉150 克
-
可可粉 多備一些裝飾用60 克
-
天然香草粉¼ 茶匙
-
小蘇打粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
46.8 g
Kalorie
7277.7 kJ /
1741.1 kcal
Tłuszcz
84 g
Błonnik
31.2 g
Węglowodany
219.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
運動後補給
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan