Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水
- 150 克 甜菜根 ,去皮,切塊(約2公分)
- 150 克 糖漬栗子
- 100 克 牛奶
- 20 克 椰子油
- 2 顆 蛋
- 80 克 二砂糖
- 150 克 杏仁粉
- 60 克 可可粉 ,多備一些裝飾用
- ¼ 茶匙 天然香草粉
- ¼ 茶匙 小蘇打粉
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 7277.7 kJ / 1741.1 kcal
- Białko
- 46.8 g
- Węglowodany
- 219.8 g
- Tłuszcz
- 84 g
- Błonnik
- 31.2 g