Urządzenia i Akcesoria
Ferraduras
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
16 unidades
Składniki
-
manteiga fria150 g
-
açúcar200 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
-
ovos4
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar500 g
-
gema de ovo p/ pincelar1
-
Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
1 g
Kalorie
172 kJ /
41 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Azevias de batata-doce e amêndoa
2 godz.
Broas castelares
2 godz. 15 min
Broas de Natal
1 godz. 15 min
Broas
40 min
Broas da estremadura
30 min
Biscoitos escaldados
50 min
Folar de erva-doce
24 godz.
Salame de chocolate
2 godz. 15 min
Biscoitos da avó
30 min
Areias do Sorraia
35 min
Bolinhos de canela
40 min
Esses de Peniche
9 godz.