Urządzenia i Akcesoria
Regueifa da Páscoa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
900 g
Składniki
-
água100 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro secofermento de padeiro fresco20 g
-
sal1 pitada de
-
farinha tipo 65550 g
-
ovos2
-
açúcar200 g
-
limão só a raspa1
-
vinho do Porto20 g
-
manteiga derretida70 g
-
gema de ovo p/ pincelar1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7 g
Kalorie
0 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolo-rei
3 godz. 15 min
Trança
1 godz.
Bolo podre de Castro Daire
2 godz. 35 min
Folar de Trás-os-Montes
2 godz. 30 min
Doce branco e doce amarelo da romaria
1 godz.
Folar transmontano
3 godz. 50 min
Fogaça
3 godz.
Bola de bacalhau de Lamego
1 godz. 20 min
Pataniscas de bacalhau
50 min
Broa de milho
2 godz. 20 min
Bolo-rainha
1 godz. 20 min
Bola de carne
1 godz. 20 min