Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ demolhar
- 400 g natas de soja
- 370 g leite condensado
- 560 g polpa de maracujá
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1125 kJ / 268.9 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 44.9 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 113.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse fresca de limão
2h 10min
Bolo de maracujá
1h 15min
Mousse com ananás e hortelã
4h
Panacota com coulis de morango
6h 25min
Mousse de maracujá e gengibre
8 godz. 15 min
Patê de fumados
5min
Panacota de framboesa com molho de laranja
4 godz. 35 min
Mousse de chocolate branco e frutos vermelhos
45min
Bolo de requeijão e abóbora
45min
Mousse de manga
5h 15 min
Mousse de lima com chocolate
2h
Baba de camelo e avelãs
30min