Urządzenia i Akcesoria
Venezianische Brötchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
15 Stück
Składniki
-
Milch100 g
-
1 Pck. TrockenhefeHefe25 g
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Eier2
-
Zucker100 g
-
Mehl Type 405 oder Type 550500 g
-
Salz1 TL
-
Eigelb1
-
Hagelzucker (opcjonalnie) zum Dekorieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
889 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brötchen sind fertig!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattabrötchen
1 godz. 50 min
Brioche
2 godz.
Joghurtbrot
2 godz.
Helles Landbrot
51 godz.
Italienisches Maisbrot
1 godz. 50 min
Ciabattabrötchen
1 godz. 40 min
Süße Brötchen
1 godz. 5 min
Krustis
3 godz. 30 min
Joghurt-Brötchen mit Sesam
1 godz. 30 min
Italienisches Weißbrot
1 godz. 10 min
Rosinenbrötchen
2 godz. 30 min
Portugiesische Croissants
1 godz. 50 min