Venezianische Brötchen

Venezianische Brötchen

4.3 116 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
15 Stück

Składniki

  • Milch
    100 g
  • Hefe
    25 g
    1 Pck. Trockenhefe
  • Butter weich, in Stücken
    100 g
  • Eier
    2
  • Zucker
    100 g
  • Mehl Type 405 oder Type 550
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Eigelb
    1
  • Hagelzucker (opcjonalnie) zum Dekorieren

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 5 g
Kalorie 889 kJ / 212 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...