Urządzenia i Akcesoria
椰子榛果餅乾(無麩質)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
24 片
Składniki
-
榛果25 克
-
鷹嘴豆粉140 克
-
椰子粉20 克
-
蓬萊米粉 多備一些撒粉用25 克
-
泡打粉1 茶匙
-
二砂糖45 克
-
水50 克
-
橄欖油40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
1.6 g
Kalorie
240.1 kJ /
57.8 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan