Urządzenia i Akcesoria
果醬紅茶磅蛋糕(無麩質)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 個
Składniki
-
蛋白2 顆
-
鹽1 小撮
-
塔塔粉¼ 茶匙
-
糖20 克
蛋黃糊
-
奶油 切塊,置於室溫軟化60 克
-
糖30 克
-
蛋黃2 顆
-
牛奶30 克
-
紅茶葉1 ½ 茶匙
-
杏仁粉20 克
-
蓬萊米粉60 克
-
玉米粉10 克
-
樹薯粉10 克
-
泡打粉2 茶匙
-
紅櫻桃果醬2 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
20 g
Kalorie
5166 kJ /
1238 kcal
Tłuszcz
70 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
144 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan