橙香餅乾(無麩質)

橙香餅乾(無麩質)

5.0 2 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
15 片

Składniki

  • 糖漬柑橘皮 (小丁狀)
    30 克
  • 蓬萊米粉 多備一些撒粉用
    120 克
  • 杏仁粉
    30 克
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    90 克
  • 60 克
  • 1 小撮
  • 柳橙 只取皮屑
    1 顆
  • 蛋黃
    1 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Białko 0.9 g
Kalorie 344.8 kJ / 82.7 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 13.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...