Urządzenia i Akcesoria
燻鮭魚蘇格蘭蛋
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 顆
Składniki
-
水400 克
-
蛋7 顆
-
隔夜麵包 剝小塊150 克
-
煙燻鮭魚 (冷凍)250 克
-
義大利綜合香料1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
油6 茶匙
-
日式美乃滋 (Q比美乃滋)20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 顆
Białko
19.8 g
Kalorie
1248 kJ /
298.7 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
關於雞蛋
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan