Speck-Salz

Speck-Salz

4.0 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
1 Schraubglas

Składniki

  • Fenchelsaat
    2 TL
  • Pfefferkörner, schwarz
    1 TL
  • Speckwürfel
    125 g
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Fleur de Sel
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 16 g
Kalorie 606 kJ / 144 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...