鳳梨漬雙瓜

鳳梨漬雙瓜

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
2 人份

Składniki

  • 苦瓜 去籽和白瓤,切薄片
    150 克
  • 大黃瓜 去皮、去籽,切薄片
    150 克
  • 40 克
  • 酒釀 (不含汁液)
    30 克
  • 鳳梨 切薄片
    120 克
  • 2 大匙
  • 1 茶匙
  • 檸檬汁
    1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2 g
Kalorie 649 kJ / 155 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...