金沙蘋果蝦鬆

金沙蘋果蝦鬆

4.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 25 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 洋蔥
    15 克
  • 鹹蛋黃 (約3顆)
    60 克
  • 蝦仁 去腸泥,切丁
    100 克
  • 新鮮香菇 切丁(約1公分)
    30 克
  • 紅蘋果 切丁(約1公分)
    50 克
  • 蘿蔓生菜 洗淨備用
    70 克
  • 玉米片 略拍碎
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5 g
Kalorie 448.3 kJ / 107.2 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...