Urządzenia i Akcesoria
金沙蘋果蝦鬆
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油25 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥15 克
-
鹹蛋黃 (約3顆)60 克
-
蝦仁 去腸泥,切丁100 克
-
新鮮香菇 切丁(約1公分)30 克
-
紅蘋果 切丁(約1公分)50 克
-
蘿蔓生菜 洗淨備用70 克
-
玉米片 略拍碎30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5 g
Kalorie
448.3 kJ /
107.2 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
好簡單3步驟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan