Urządzenia i Akcesoria
Cremet grøntsagssuppe, kylling med sennepssauce og dampede grøntsager
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
Suppe, dampet kylling og grøntsags-tagliatelle
-
løg skåret i halve80 - 100 g
-
fed hvidløg1
-
olivenolie20 g
-
blandede grøntsager (fx asparges, courgetter, gulerødder, porrer), skåret i mindre stykker350 g
-
vand600 g
-
salt2 ½ tsk
-
kartofler skåret i skiver (0,5 cm)400 g
-
grøntsager (fx asparges, courgetter, gulerødder, porrer), skåret i mindre stykker350 g
-
500 g kalkunbryst, uden skind, skåret i strimler (5cm x 2 cm)kyllingebryst, uden skind og ben skåret i strimler (5cm x 2 cm)500 g
-
sojasauce2 spsk
-
peber, friskkværnet½ tsk
-
sød paprika (opcjonalnie)½ tsk
-
1 spsk flødesmør (opcjonalnie)20 g
Sennep sauce
-
50 g fløde, min 30 % fedtsmøreost50 g
-
sennep1 spsk
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
persille, frisk kun bladene3 - 4 kviste
-
æggeblomme (opcjonalnie)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
1745 kJ /
417 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dumplings med boghvede og feta (2500 kcal)
Brak ocen
Falafel-vafler
Brak ocen
Tostadas med kylling og raja
40 min
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Pandekager med to slags fyld
Brak ocen
Æg en cocotte med skinke og ærter
Brak ocen
Endviesalat, Ragù-pasta og Chokolademousse
Brak ocen
Bacon- og bønnesalat med ristede nødder og parmesan
25 min
Vegetarisk Japchae
Brak ocen
Chili- og jordnøddenudler med tofu og chili-hvidløgsolie
Brak ocen
Kung Pao blomkål med syltede gulerødder og sesamsalat
Brak ocen