Urządzenia i Akcesoria
Pandekager med to slags fyld
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
Pandekager
-
hvedemel250 g
-
mælk300 g
-
olivenolie30 g
-
æg, medium5
-
havsalt½ tsk
Spinat- og ostefyld
-
fed hvidløg2
-
løg opdelt50 g
-
olivenolie30 g
-
helbladet spinat, frost optøet, godt drænet500 g
-
creme fraiche 38 %40 g
-
havsalt1 tsk
-
hvid peber, stødt½ tsk
-
muskatnød, stødt1 knivspids
-
pinjekerner til pynt60 g
Mexicansk fyld
-
røde chilier, friske efter smag, halverede1 - 2
-
løg opdelt100 g
-
olivenolie plus ekstra til stegning30 g
-
hakket oksekød brudt i stykker400 g
-
hakkede tomater, dåse700 g
-
havsalt2 tsk
-
sukker1 tsk
-
sød paprika1 tsk
-
tabasco½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
majs, dåse drænet140 g
-
kidneybønner, dåse drænet120 g
-
fetaost i tern100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28 g
Kalorie
3197 kJ /
763 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pandekager
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Dumplings med boghvede og feta (2500 kcal)
Brak ocen
Falafel-vafler
Brak ocen
Tostadas med kylling og raja
40 min
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Æg en cocotte med skinke og ærter
Brak ocen
Endviesalat, Ragù-pasta og Chokolademousse
Brak ocen
Bacon- og bønnesalat med ristede nødder og parmesan
25 min
Vegetarisk Japchae
Brak ocen
Chili- og jordnøddenudler med tofu og chili-hvidløgsolie
Brak ocen
Kung Pao blomkål med syltede gulerødder og sesamsalat
Brak ocen
Pizza i Chicago-stil med dyb bund
Brak ocen